Leon van Rijswijk

IN VERBINDING MET MENS EN NATUUR, ECHT CONTACT EN AANRAKING

Facebookpinterestlinkedininstagram
  • Home
  • Blog
  • anders dan anders massage
    • Massages
    • Massage en meer
  • Sir.Green Wasabi
    • Recepten met verse Wasabi
  • Tuinontwerp
    • Vast gelopen in het tuinontwerp
    • Tuin therapie
    • EetbareWand
      • EetbareWand in de media
  • Wie ben ik
  • Webwinkel
    • E-books
    • EetbareWand verticaal tuinieren
  • Mijn Account
  • Afrekenen
  • Winkelmand
  • Contact

Dillesaus met Wasabi en kappertjes

Dillesaus met Wasabi en augurk

Deze dillesaus wordt gemaakt van crème fraiche, Wasabi, kappertjes en dille. De zoete smaak van dille combineert goed met de zoete en aardse tinten van de Wasabi.
Verfrissend en erg lekker door de kappertjes en augurk.

Ingrediënten

  • 125 ml crème fraiche
  • 1 el fijngehakte verse dille ( of colakruid)
  • 1 el gr fijngehakte zoetzure augurk
  • 2 el kappertjes
  • 2 el vers geraspte Wasabi
  • 1 tl limoensap
  • Eventueel op smaak brengen met wat gemalen zeezout en zwarte peper

STAPPEN

  1. Roer crème fraiche met dille, augurk, kappertjes, geraspte Wasabi en limoensap
  2. Breng het sausje eventueel op smaak met zout en peper.
Facebookpinterestlinkedininstagram

cadeaubon

cadeaubon

aanraking vertalen in klank

Webwinkel Sir.Green

  • E-books
  • Uncategorized
  • Citrus vruchten
  • Verse wasabi producten
  • Wasabi accessoires
  • EetbareWand verticaal tuinieren
  • Cadeau set en cadeau bonnen

Copyright © 2023 - Léon van Rijswijk - Alle rechten voorbehouden - Sir.Green