Leon van Rijswijk

IN VERBINDING MET MENS EN NATUUR, ECHT CONTACT EN AANRAKING

Facebookpinterestlinkedininstagram
  • Home
  • Blog
  • anders dan anders massage
    • Massages
    • Massage en meer
  • Sir.Green Wasabi
    • Recepten met verse Wasabi
  • Tuinontwerp
    • Vast gelopen in het tuinontwerp
    • Tuin therapie
    • EetbareWand
      • EetbareWand in de media
  • Wie ben ik
  • Webwinkel
    • E-books
    • EetbareWand verticaal tuinieren
  • Mijn Account
  • Afrekenen
  • Winkelmand
  • Contact

Geitenkaas truffel met Wasabi en pistache

Geitenkaas truffels met Wasabi en pistache

Nooit geweten dat je zo makkelijk balletjes kunt rollen van geitenkaas! Deze geitenkaas truffels zijn echt heel simpel om te maken en je kan ook variëren met andere smaken en coatings, maar ik kies toch voor de Wasabi variant met pistache. Heel handig is dat je deze hapjes van te voren klaar kunt maken!

Ingrediënten

  • 300 gr zachte geitenkaas (voor ongeveer 16 balletjes)
  • 2 el vers geraspte Wasabi

COATING

  • honing
  • 2 eetlepels pistache noten, fijn gehakt

STAPPEN

  1. Rasp de Wasabi op een Wasabi rasp en meng dit door de zachte geitenkaas. Maak kleine balletjes van de geitenkaas. De kaas die ik had was in plakjes gesneden en van elk plakje maakte ik 2 bolletjes.
  2. Roer de honing los met een paar druppeltjes water. Haal de balletjes door de honing en rol ze daarna door de pistache noten .
  3. Leg op een bord en herhaal dit met de rest van de truffels. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

De hoeveelheden voor de coating is een indicatie, gebruik zoveel als dat je nodig vind om de geitenkaas een mooi laagje te geven.

Facebookpinterestlinkedininstagram

cadeaubon

cadeaubon

Webwinkel Sir.Green

  • E-books
  • Citrus vruchten
  • Verse wasabi producten
  • Wasabi accessoires
  • EetbareWand verticaal tuinieren
  • Cadeau set en cadeau bonnen

Copyright © 2023 - Léon van Rijswijk - Alle rechten voorbehouden - Sir.Green