Op het eerste gezicht een beetje vreemd, maar dit is een ongelooflijke combinatie die fantastisch is als een koud voorgerecht, vooral als u dat kleine beetje WOW-effect wilt aan het begin van je diner … wie houdt niet van een beetje ‘Wowww !”?
Ingrediënten
- 2 kleine gekookte rode bieten – in kleine blokjes gesneden
- 4 plakjes gerookte zalm – in kleine stukjes gesneden
- 1 el mayonaise
- 2 tl van vers geraspte Wasabi
- Halve limoen, alleen sap
- Zwarte peper
- 75 gr Olijfrucola
STAPPEN
- Meng de blokjes rode biet, mayonaise en Wasabi samen in een kom
- In een andere kom, meng de zalm, limoensap en zwarte peper
- Plaats een kookring in het centrum van het bord. Vul onderin met de rode biet/Wasabi-mix en druk goed aan zodat het de vorm van de ring aanneemt
- Daarboven op het mengsel van de zalm, opnieuw aandrukken
- Neem voorzichtig de kookring weg en werk af met wat Olijfrucola, serveer met een partje limoen erbij