Een heerlijke pittige, niet hete, cocktailsaus meteen fris zure citroenachtige smaak . Past goed bij visgerechten.
Ingrediënten
- 250 ml tomatenketchup
- 1 tl worcestersaus
- 1 tl citroensap
- geraspt schil van een halve limoen
- 4 el verse geraspte Wasabi, of één Wasabi 100% pure(e) voor een snelle saus
STAPPEN
- Meng alle ingrediënten samen
- Plaatst saus tenminste 1 uur in koelkast.
![Volg mij via Facebook Facebook](https://leonvanrijswijk.nl/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/32x32/facebook.png)
![Mijn borden op Pinterest pinterest](https://leonvanrijswijk.nl/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/32x32/pinterest.png)
![Vind mij op LinkedIn linkedin](https://leonvanrijswijk.nl/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/32x32/linkedin.png)
![Check out mijn Instagramfeed instagram](https://leonvanrijswijk.nl/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/32x32/instagram.png)