Gewoon een leuk bijgerecht voor bij aardappels of bij witvis. eenvoudig en snel klaar.
Een tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een gevarieerd garnituur aan toegevoegd is van onder andere ei, peterselie en gehakte uitjes. Verder gebruikt men vaak augurken, kappertjes en bieslook. Maar wil je je gasten nu eens verrassen met iets anders serveer dan deze Wasabi tartaar saus.
Ingrediënten
- 1/2 kop mayonaise (of 1/4 kop mayonaise + 1/4 kop zure room als je dat hebt)
- 3 el zeer fijn gehakte sjalot of kleine ui
- 2 el olijfolie
- 2 el Heinz Sweet Relish ( bestel je bij de onlinetoko)
- 2 el gehakte dille
- 2 tl citroenschil (let op! Eerst je citroen raspen voordat je hem perst!)
- 2 el citroensap
- 4-5 tl vers geraspte wasabi
- 1/4 tl zwarte peper
STAPPEN
- Combineer de ingrediënten in een kom en roer tot ze grondig zijn opgenomen
- Serveer direct