In december verschijnt het Horecavakblad Gastronomie waarin een interessant artikel staat over de verse Wasabi van SirGreenWasabi.
Het aroma van de versgeraspte wortelstok van Wasabi is werelds lekker, de kleur is niet fluorescent maar mooi bleek groen en de structuur spraakmakend romig. De smaak honingzoet met dat pitje dat later volgt. Heerlijk fris en aards. Je proeft dat dit vers geoogst wordt. Niet te vergelijken met imitatie Wasabi uit de tube. Je kunt met zekerheid stallen dat alles wat uit een tube komt, dat daar geen verse Wasabi in zit. De verse puree verkrijg je door de raspen, er ontstaat een natuurlijke reactie waarbij enzymen vrijkomen. Die reactie past niet in een tube. De tube zou spontaan exploderen.
Gastronomie is het nieuwe gratis “glossy” magazine voor de Horecaondernemer en medewerkers, werkzaam in de gehele restauratieve sector. Het vakblad Gastronomie richt zich op het food en non-food in de Horeca met de nieuwste trends, kooktechnieken, productinformatie, horecanieuws, columns, wijninformatie en interviews met ondernemers en medewerkers. De oplage van Gastronomie is 20.000 exemplaren en verschijnt 4x per jaar. Verspreiding geschiedt rechtstreeks geadresseerd naar de Hotel-restaurants, restaurants met een Frans- Nederlandse keuken, brasseries, lunchrooms en cateringbedrijven.
Geef een reactie