Leon van Rijswijk

IN VERBINDING MET MENS EN NATUUR, ECHT CONTACT EN AANRAKING

Facebookpinterestlinkedininstagram
  • Home
  • Blog
  • anders dan anders massage
    • Massages
    • Massage en meer
  • Sir.Green Wasabi
    • Recepten met verse Wasabi
  • Tuinontwerp
    • Vast gelopen in het tuinontwerp
    • Tuin therapie
    • EetbareWand
      • EetbareWand in de media
  • Wie ben ik
  • Webwinkel
    • E-books
    • EetbareWand verticaal tuinieren
  • Mijn Account
  • Afrekenen
  • Winkelmand
  • Contact

Verse Wasabi is werelds lekker

16 december 2016 by LeonvanRijswijk Reageer

horecavakblad-gastronomie-jaargang-3-nummer-19-header

In december verschijnt het Horecavakblad Gastronomie waarin een interessant artikel staat over de verse Wasabi van SirGreenWasabi.

Het aroma van de versgeraspte wortelstok van Wasabi is werelds lekker, de kleur is niet fluorescent maar mooi bleek groen en de structuur spraakmakend romig. De smaak honingzoet met dat pitje dat later volgt. Heerlijk fris en aards. Je proeft dat dit vers geoogst wordt. Niet te vergelijken met imitatie Wasabi uit de tube. Je kunt met zekerheid stallen dat alles wat uit een tube komt, dat daar geen verse Wasabi in zit. De verse puree verkrijg je door de raspen, er ontstaat een natuurlijke reactie waarbij enzymen vrijkomen. Die reactie past niet in een tube. De tube zou spontaan exploderen.

Gastronomie is het nieuwe gratis “glossy” magazine voor de Horecaondernemer en medewerkers, werkzaam in de gehele restauratieve sector. Het vakblad Gastronomie richt zich op het food en non-food in de Horeca  met de nieuwste trends, kooktechnieken, productinformatie, horecanieuws, columns, wijninformatie en interviews met ondernemers en medewerkers. De oplage van Gastronomie is 20.000 exemplaren en verschijnt 4x per jaar. Verspreiding geschiedt rechtstreeks geadresseerd naar de Hotel-restaurants, restaurants met een Frans- Nederlandse keuken, brasseries, lunchrooms en cateringbedrijven.

 

horecavakblad-gastronomie-3-19-verse-wasabi-pagina-12-13

 

Facebookpinterestlinkedininstagram

Categorie: Gezond, Wasabi Tags: antibacteriële werking, antiparisitaire werking, bloody mary, China, December2016/Januari 2017, Gastronomie, Horecavakblad, imitatie wasabi, jaargang 3, Japan, Leon van Rijswijk, mierikswortel, Mosterd, nep wasabi, Nummer 19, sirgreenwasabi, verse wasabi, wasabi bij sashimi, wasabi bij sushi, wasabi gin, wasabi ijs, wasabi in Nederland kweken, wasabi is gezond, wasabi remt de groei van kankercellen, Wasabi rhizoom, wasabi roomboter, wasabi salade, wasabi wortelstok, wayonaise

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

cadeaubon

cadeaubon

Webwinkel Sir.Green

  • E-books
  • Uncategorized
  • Citrus vruchten
  • Verse wasabi producten
  • Wasabi accessoires
  • EetbareWand verticaal tuinieren
  • Cadeau set en cadeau bonnen

Copyright © 2023 - Léon van Rijswijk - Alle rechten voorbehouden - Sir.Green